Hirdetések:

  1. Ma van Krisztus Szent Teste és Vére főünnepe, Úrnapja. A fél 10-es mise után ünnepi körmenetet tartunk, amire mindenkit szeretettel várunk. Jelenlétünkkel tegyünk tanúságot a köztünk élő szentségi Jézusról!

A mai napon teljes búcsút nyerhet a szokásos feltételek mellett – szentgyónás és -áldozás, imádság a Szentatya szándékaira – az a hívő, aki áhítattal részt vesz az úrnapi körmeneten a mai napon.

  1. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Gonzága Szent Alajos szerzetesre emlékezünk. Csütörtökön Keresztelő Szent János születése, pénteken Jézus Szent Szíve főünnepét üljük. Szombaton a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szívének emléknapja lesz.
  2. Jövő vasárnap a fél 10-es mise keretében lesz a hittanosok Te Deum szentmiséje. A tanévzáró misére várunk minden hittanost, diákot, pedagógust és szülőt!
  3. Július 9-ére, szombatra a Ceglédi Karitász buszos kirándulást szervez a Tisza-tó mellé, Tiszagyendára. A csoport reggel 8-kor indul a Templom elől, és este 6 körül ér oda vissza. A részvételi díj 5000 forint, ami fedezi az útiköltséget és az Ökocentrum belépőjegyét. Az élelemről mindenkinek magának kell gondoskodnia. Korlátozott számban még lehet jelentkezni a programra a sekrestyében.

Hozzászólások lezárva.