Hirdetések:

  1. Ma van húsvét 7. vasárnapja, ami Urunk mennybemenetelének ünnepe.
  2. Hétfőn délután 3-kor bibliakört tartunk a plébánián. Ez lesz a nyár előtti utolsó alkalom.
  3. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézis lesz.
  4. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Délután 5-től szentségimádást végzünk. Annak elején csendben hódolunk a szentségi Jézus előtt, fél 6-tól elimádkozzuk a zsolozsma esti dicséretét. A mai napon lesz beteglátogatás is.
  5. Jövő szombat elsőszombat lesz. Közös rózsafüzérezés lesz a Templomban este fél 6-tól a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.
  6. Liturgikus ünnepek a héten: szerdán Szent Jusztínusz vértanúra, pénteken Lwanga Szent Károlyra és vértanútársaira emlékezünk. Jövő vasárnap ünnepeljük Pünkösdöt.

7. Június 12-én, vasárnap a fél 10-es misén kerül sor a betegek szentségének ünnepélyes kiszolgáltatására. Azt megelőzően, június 11-én, szombaton reggel 9-től szentgyónással egybekötött bűnbánati liturgiát tartunk a Templomban, amire várjuk mindazokat, akik szeretnék felvenni ezt a szentséget. Erre azért van szükség, mert csak az előzetes szentgyónással készülhetünk a betegek szentségének felvételére. Kérjük, hogy az érintettek iratkozzanak fel a sekrestyében név és telefonszám megadásával

Hozzászólások lezárva.