Hirdetések:

  1. Hétfőn délután 3-kor bibliakört tartunk a plébánián.
  2. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézist, utána este háromnegyed 8-tól jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  3. Pénteken kerül sor az esti hatos májusi alkalmára. Este 6-tól dicsőítést tartunk a Templomban, azt követően pedig agapé lesz a plébánián. Szeretettel várjuk különösképpen az egyházközség fiataljait!
  4. Május a Szűzanya hónapja. Isten anyjával ápolt személyes kapcsolatunk elmélyítése végett imádkozzuk el naponta a rózsafüzért és a Loretói litániát. A májusi szombatokon este háromnegyed 6-tól közösen végezzük a Loretói litániát a Templomban.
  5. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Boldog Scheffler János vértanú püspökre, pénteken Sziénai Szent Bernardin áldozópapra emlékezünk. Jövő vasárnap lesz a Tömegtájékoztatás világnapja.
  6. Május 29-én, vasárnap lesz a Csemői búcsú és majális, amire szeretettel várjuk a Ceglédieket is! Az ebéd miatt fontos lenne tudni a résztvevők létszámát. Ezért kérünk minden érdeklődőt, hogy részvételi szándékát mielőbb jelezze a sekrestyében. A gulyásleveshez legyen mindenkinél tányér és evőeszköz, és – aki teheti – hozzon egy tál süteményt is.

7. Kérjük az érintett fiatalokat, hogy a misenaplót a szentmise végén, a kivonulási ének befejeztével pecsételtessék le. Kérjük továbbá, hogy pecsételéshez menjenek a hátra, hogy a szentmise után az esedékes keresztelő(ke)t akadálytalanul el lehessen kezdeni

Hozzászólások lezárva.