Hirdetések:

  1. Ma van hivatások vasárnapja, könyörgőnap papi és szerzetesi hivatásokért.
  2. Szerdán este fél 7-től felnőtt katekézist, utána este háromnegyed 8-tól jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  3. Május a Szűzanya hónapja. Isten anyjával ápolt személyes kapcsolatunk elmélyítése végett imádkozzuk el naponta a rózsafüzért és a Loretói litániát. A májusi szombatokon este háromnegyed 6-tól közösen végezzük a Loretói litániát a Templomban.
  4. Jövő szombaton délelőtt 9-től lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek első gyónása. Imádkozzunk értük, hogy ez az első szentségi találkozásuk Jézussal örömteli találkozás legyen.
  5. Liturgikus ünnepek a héten: szerdán Boldog Salkaházi Sára vértanúra, emlékezünk. Szombaton a Fatimai Boldogságos Szűz Mária emléknapja lesz.
  6. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára, és erre a lehetőségre hívjuk fel ismerőseink figyelmét is! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára (pl. Mária Rádió, Katolikus Karitász, Szent Kereszt Iskola).
  7. Az imaapostolság májusi imaszándéka: Imádkozzunk, hogy a fiatalok, akik az élet teljességére hivatottak, fedezzék fel Mária példáján keresztül a befelé figyelés készségét, a megkülönböztetés mélységét, a hit bátorságát és a szolgálatnak való odaadottságot.

Hozzászólások lezárva.