Hirdetések:

  1. Hétfőn délután 3-kor bibliakör lesz a plébánián.
  2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, azután este háromnegyed 8-tól jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  3. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmise a Templomban. Délután 5-től szentségimádást végzünk. Annak elején csendben hódolunk a szentségi Jézus előtt, fél 6-tól elimádkozzuk a zsolozsma esti dicséretét. A mai napon lesz beteglátogatás is.
  4. Jövő szombat elsőszombat lesz. Közös rózsafüzérezés lesz a Templomban a litánia előtt, este negyed 6-tól a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.
  5. Május a Szűzanya hónapja. Isten anyjával ápolt személyes kapcsolatunk elmélyítése végett imádkozzuk el naponta a rózsafüzért és a Loretói litániát. A májusi szombatokon este háromnegyed 6-tól közösen végezzük a Loretói litániát a Templomban.
  6. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Atanáz egyháztanítóra, szombaton Boldog Gizella királynéra emlékezünk. Kedden Szent Fülöp és Jakab apostolokat ünnepeljük. Jövő vasárnap hivatások vasárnapja lesz, könyörgőnap a papi hivatásokért.
  7. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára, és erre a lehetőségre hívjuk fel ismerőseink figyelmét is! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára (pl. Mária Rádió, Katolikus Karitász, Szent Kereszt Iskola).

Hozzászólások lezárva.