Hirdetések:

  1. Ma van húsvét 2. vasárnapja, az Isteni Irgalmasság vasárnapja.

Vasárnap este 7-kor jótékonysági koncert lesz a Templomban az ukrajnai menekültek támogatására, a Gödöllői Szimfonikus Zenekar közreműködésével.

  1. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézist, azután este háromnegyed 8-tól jegyeskurzust tartunk a plébánián.
  2. Az egyházközségi családi tábor jelentkezési határideje jövő héten lejár. Kérjük, hogy aki szeretne részt venni a táborban, jelentkezzen a mise után a sekrestyében, de legkésőbb április 30-áig. Az esemény pontos részleteiről a Tanítvány belső lapján lehet olvasni.
  3. Liturgikus ünnepek a héten: kedden Szent Márk evangélistát, pénteken Sziénai Szent Katalint, Európa társvédőszentjét ünnepeljük. Május 1-je idén vasárnapra esik, emiatt elmarad Munkás Szent József emléknapja. Ez a nap a Szűzanyának szentelt hónap kezdete
  4. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára, és erre a lehetőségre hívjuk fel ismerőseink figyelmét is! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára (pl. Mária Rádió, Katolikus Karitász, Szent Kereszt Iskola).
  5. A Tanítvány belső lapján folytatjuk a szentgyónás mibenlétéről szóló írást. Olvassuk el figyelmesen, és gondoljuk át, mit tehetünk azért, hogy egyre gyümölcsözőbben járulhassunk a bűnbocsánat szentségéhez.

Hozzászólások lezárva.