Hirdetések:

  1. Ma van húsvétvasárnap, Urunk feltámadásának főünnepe.
  2. Húsvéthétfőn délelőtt fél 10-kor és este 6-kor lesz szentmise a Templomban.
  3. Húsvétot nyolcaddal ünnepeljük, vagyis ebben a nyolc napban minden mise – még ha hétköznapra esik is – ünnepi mise. Biztatjuk a testvéreket, hogy, aki teheti, jöjjön el a reggel 7-es misékre, hogy együtt ünnepeljük feltámadt Urunkat!
  4. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis, azután este háromnegyed 8-tól jegyeskurzus lesz a plébánián.
  5. Jövő vasárnap húsvét 2. vasárnapja, az Isten Irgalmasság vasárnapja. Ezen a napon teljes búcsú nyerhető a szokásos feltételek mellett, azaz: szentgyónáshoz és –áldozáshoz járulunk, és imádkozunk a Szentatya szándékaira.
  6. Ahogy korábban már hirdettük, az egyházközség családi tábort szervez, amire április 30-áig lehet jelentkezni. Ne várjuk meg a jövő heti határidőt, hanem jelentkezzünk mielőbb!
  7. Aktuálissá vált adóbevallásunk elkészítése. Hívő emberként ajánljuk személyi jövedelemadónk egyik 1%-át a Magyar Katolikus Egyház javára, és erre a lehetőségre hívjuk fel ismerőseink figyelmét is! Adónk másik 1%-át ajánljuk katolikus intézmények javára (pl. Mária Rádió, Katolikus Karitász, Szent Kereszt Iskola).
  8. Az imaapostolság áprilisi imaszándéka: Imádkozzunk, hogy különösen a legszegényebb országokban, a beteg és idős emberek gondozását végző egészségügyi dolgozók munkáját támogassák a kormányok és a helyi közösségek.

Hozzászólások lezárva.