Hirdetések:

  1. Ma a fél 10-es mise keretében kerül sor az elsőáldozásra készülők befogadására. Imádkozzunk a jövendő elsőáldozókért.

Szintén a mai napon az esti 6-os misén emlékezünk meg a Ceglédi Mária Rádió megalapításának évfordulójáról.

  1. Hétfőn délután 3-kor bibliakört tartunk a plébánián.
  2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis, utána háromnegyed 8-tól jegyeskurzus lesz a plébánián.
  3. Pénteken este 6-kor keresztutat járunk a Templomban. Kérjük azokat a csoportokat, akik vállalnák a keresztút vezetését, hogy jelezzék azt a sekrestyében.
  4. Lehetőség van a Ceglédi Katolikus Karitászon keresztül a háborús menekültek megsegítésére az alábbi módokon. Várjuk önkéntesek jelentkezését, akik készek egy egész napos szolgálatot vállalni a Katolikus Karitász kötelékében a határmenti Barabáson. Várunk tárgyi felajánlásokat, konkrétan: tartós élelmiszert, innivalót, takarót, kabátot, pelenkát, tisztító és tisztálkodási szereket, egészségügyi csomagokat. Mindezzel kapcsolatban további felvilágosításért keressék Dékány Mária Magdolnát személyesen vagy a 0620/823-0390-as telefonszámon. Aki pénzadománnyal szeretné segíteni a menekülteket, megteheti azt a Váci Egyházmegyei Karitászon keresztül, a 11784009-22227148-as számlaszámra utalva. Minden felajánlást hálásan köszönünk!
  5. Az imaapostolság márciusi imaszándékai: Imádkozzunk, hogy a bioetika új kihívásaira válaszul mi, keresztények imádsággal és társadalmi szerepvállalásunkkal mindig az élet védelmét mozdítsuk elő.
  6. Az egyházközség családi tábort szervez, amelyre sok szeretettel várunk kis és nagy, fiatal és idős családokat. Töltsünk együtt pár napot a nyáron örömökben, élményekben, közösségben, hitben és szeretetben osztozva. A tábor időpontja: 2022. július 30-tól augusztus 3-ig. Helyszín: Pálköve (Balaton partja).

Hozzászólások lezárva.