Hirdetések:

  1. Hétfőn 3-kor bibliakör, szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis lesz.
  2. A héten újraindulnak a plébániai ifjúsági csoportok: kedd délután 3-kor Szent László fiúkör, péntek délután 3-kor Szent Teréz lánykör, este 6-tól pedig Nagyifi lesz. Vasárnap reggel 9-kor ministráns foglalkozást tartunk.
  3. Csütörtökön Urunk megjelenésének főünnepe lesz, ami parancsolt ünnep. Reggel 8-kor és este 6-kor mondunk misét a Templomban.
  4. A héten elsőpéntek lesz. Reggel 7-kor és este 6-kor mutatunk be szentmisét a Templomban. Este 5-től szentségimádásra hívjuk a kedves híveket. Az imaóra elején csendben hódolunk a szentségi Jézus előtt, fél 6-tól elimádkozzuk a zsolozsma esti dicséretét.
  5. Szombaton pótoljuk az elsőszombati rózsafüzérezést, ami január 1-je miatt elmaradt. Este fél 6-ra várjuk a Templomban azokat, akik szeretnének bekapcsolódni az imába a Rózsafüzér Társulat vezetésével. Imádkozunk az egyházközség lelki megújulásáért, valamint papi és szerzetesi hivatásokért.
  6. 6. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Jézus Szent Nevére emlékezünk, csütörtökön, mint már hirdettük Vízkereszt főünnepe lesz. Jövő vasárnap Urunk megkeresztelkedésének ünnepe, amivel véget ér a karácsonyi idő.
  7. Az imaapostolság januári imaszándéka az igazi testvériségért: Imádkozzunk azokért, akik hátrányos megkülönböztetést vagy üldöztetést szenvednek vallásuk miatt. Abban a társadalomban, ahol élnek, ismerjék el jogaikat és emberi méltóságukat, amely abból fakad, hogy mindnyájan testvérek vagyunk.

Hozzászólások lezárva.