Hirdetések:

  1. Az adventi időben minden hétköznap reggel háromnegyed 7-kor roráte misét mondunk a Templomban. Az adventi hétvégéken gyónási lehetőséget biztosítunk a Templomban: szombatonként és vasárnaponként este fél 6-tól.

Ahhoz, hogy be tudjuk fogadni karácsony ünnepével járó kegyelmeket, fontos, hogy már most, az adventi időben helyet készítsünk szívünkben Krisztus számára. Lelkiismeretvizsgálatot tartva gondoljuk át, milyen elhatározásra hív minket Isten ebben az adventi időben!

Adventben nem fogunk tartani külön lelkinapot az egyházközség számára. Arra viszont mindenkit buzdítunk, hogy vegyen részt a hajnali miséken. A homíliák keretében elhangzó „lelkigyakorlatos beszédek” segíthetnek abban, hogy az adventi készületünk Krisztushoz méltó készület legyen.

  1. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis lesz.
  2. 3. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Miklós püspökre, kedden Szent Ambrus egyháztanítóra emlékezünk. Szerdán a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának főünnepe lesz.
  3. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg év végéig. A hozzájárulást be lehet fizetni személyesen a plébániai hivatalban, vagy banki átutalással a Tanítvány fejlécén megadott Budapest Bank számlaszámra.
  4. Az imaapostolság decemberi imaszándáka: Imádkozzunk a hitoktatókért, akik Isten Igéjének hirdetésére kaptak meghívást, hogy bátran és kreatívan tudjanak a Szentlélek erejében tanúságot tenni róla.

Hozzászólások lezárva.