Hirdetések:

  1. Ma van Krisztus, a mindenség Királyának főünnepe. A mai napon az országos Karitász javára gyűjtünk.

A szombati előesti mise keretében megáldottuk a Szent Erzsébet kenyereket, amiből mindenki vihet haza. A Szent Anna oltár mellé kihelyezett perselybe dobott adományokkal hozzájárulhatunk a helyi Karitász csoport szegényeket segítő munkájához.

  1. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki Krisztus király ünnepén nyilvánosan elimádkozza az Úr Jézus, az emberi nem Megváltója, tekints reánk… kezdetű felajánló imát (ld. a Tanítvány túloldalán), és teljesíti a búcsú rendes feltételeit (szentgyónás, áldozás, imádság a Szentatya szándékaira).
  2. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis lesz.
  3. Pénteken este 6 órára várjuk a Templomba az egyházközség fiataljait, az esti hatos alkalomra, aminek keretében együtt fogjuk dicsőíteni az Urat, azt követően pedig agapéra invitáljuk a jelenlévőket.
  4. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Cecília szűzre, szerdán Dung-Lac Szent Andrásra és vértanútársaira emlékezünk. Jövő vasárnap advent első vasárnapja lesz, amivel kezdetét veszi az adventi idő.
  5. A Mária Rádió ceglédi adásának időpontja megváltozott: ezentúl napi két órában közvetíti műsorát. Az új műsorszórás időpontja minden nap 17:50-től 19:50-ig. Ennek következtében a helyi szentmiséket este 6 órától lehet meghallgatni Ceglédi Mária Rádió FM 88,3-as hullámhosszán.
  6. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg év végéig. A hozzájárulást be lehet fizetni személyesen a plébániai hivatalban, vagy banki átutalással a Tanítvány fejlécén megadott Budapest Bank számlaszámra.

Hozzászólások lezárva.