Hirdetések:

  1. Jövő vasárnap az országos Karitász javára gyűjtünk.
  2. Hétfőn délután 3-kor lesz a bibliakör, szerdán este fél 7-kor a felnőtt katekézis, csütörtökön este fél 8-kor pedig a kezdő katekumen csoport.
  3. Szombaton az esti 6-os szentmisén megemlékezünk Szent Erzsébetről, a szolgáló szeretet példaképéről, a Karitász védőszentjéről. Ekkor tartjuk a Szent Anna oltárnál a kenyerek megáldását, amiből mindenki vihet haza. Az oltár mellé kihelyezett perselybe dobott adományokkal hozzájárulhatunk a helyi Karitász csoport szegényeket segítő munkájához.
  4. Katekézis indult a Templomban (Szent Klára kápolna) vasárnaponként fél 11-től 11-ig, amire szeretettel várjuk azokat a (nem szentkeresztes) diákokat, akik még nincsenek megkeresztelve vagy nem voltak elsőáldozók, de szeretnének szentségekhez járulni.
  5. Liturgikus ünnepek a héten: pénteken Árpád-házi Szent Erzsébetet ünnepeljük, jövő vasárnap pedig Krisztus Király főünnepe lesz, amit az egyházi év utolsó vasárnapja.
  6. A Mária Rádió ceglédi adásának időpontja megváltozott: ezentúl napi két órában közvetíti műsorát. Az új műsorszórás időpontja: minden nap 17:50-től 19:50-ig. Ennek következtében a helyi szentmiséket este 6 órától lehet meghallgatni Ceglédi Mária Rádió FM 88,3-as hullámhosszán.
  7. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg év végéig a plébánia irodájában.

Hozzászólások lezárva.