Hirdetések

  1. Szerdán este fél 7-kor felnőtt katekézis, csütörtökön fél 8-kor kezdő katekumen csoport lesz.
  2. Pénteken délután 2-től „keresztény üzenetű tökfaragó versenyt” rendezünk a plébánián 10-18 éves fiatalok részére. A programról bővebben a kihelyezett plakátokon lehet olvasni.
  3. Október a rózsafüzér hónapja. Kérjük a Szűzanya közbenjárását ebben a hónapban is azáltal, hogy naponta elimádkozunk egy tized rózsafüzért! Szombaton este fél 6-tól együtt imádkozzuk a rózsafüzért a Templomban a Rózsafüzér Társulat vezetésével.
  4. Jövő vasárnap délután 2-kor lesz az új síremlékek megáldása. Akik sírszentelést kérnek, jelezzék még a mai nap folyamán a sekrestyében.
  5. November 1-je, hétfő Mindenszentek főünnepe, parancsolt ünnep. Szentmisét mutatunk be a Templomban délelőtt fél 10-kor és este 6 órakor, valamint a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában délelőtt fél 9-kor.
  6. November 6-án, szombaton délután 3-tól ifjúsági lelkinapot tartunk a katolikus iskola ebédlőjében, amire várjuk a 14 év felettiek fiatalokat.
  7. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Boldog Mór püspökre emlékezünk, csütörtökön Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolokat ünnepeljük.

Hozzászólások lezárva.