Hirdetések

  1. Ma fejeződik be a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus. Egyházközségünkből több mint hetvenen vesznek részt a zárómisén. Imádkozzunk, hogy Isten áldása bőségesen áradjon ki a Kongresszuson résztvevőkre és az egész magyar egyházra!
  2. Jövő pénteken este 6 órára várjuk a Templomba az egyházközség fiataljait, elsősorban a 13 év fölöttieket az esti hatos lelkifröccsre.
  3. Jövő vasárnap tartjuk plébániatemplomunk búcsúját.
  4. Jövő héten indulnak a plébániai ifjúsági csoportok: keddenként 3-tól a Szent László fiúkör, péntekenként 3-tól a Szent Teréz lánykör, illetve este 6-tól a nagyifi. Vasárnaponként 9-től lesz a ministráns foglalkozás.
  5. A felnőtt katekézis szerdán este fél 7-kor lesz.
  6. A Katolikus Karitász gyűjtést hirdet „Legyen öröm az iskolakezdés” címmel, amihez a Ceglédi Katolikus Karitász is csatlakozik. Ezzel az akcióval a helyi rászoruló családokat szeretnénk támogatni. Jó állapotú iskolatáskával, tolltartóval, ceruzákkal, füzetekkel lehet segíteni a gyűjtést, és minden olyan dologgal, ami az iskolakezdéshez szükséges. A felajánlásokat a Szent Anna oltárnál lehet elhelyezni szeptember 15-éig. Aki pénzadománnyal szeretné segíteni a Karitász tevékenységét, azok a Karitász perselybe helyezhetik el adományukat.
  7. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Aranyszájú Szent János püspökre, szerdán a Fájdalmas Szűzanyára, csütörtökön Szent Kornél és Szent Ciprián vértanúkra emlékezünk. Kedden a Szent Kereszt felmagasztalását ünnepeljük.
  8. Az imaapostolság szeptemberi szándéka az ökológiailag fenntartható élet. Imádkozzunk, hogy mindnyájan bátor döntéseket tudjunk hozni egy józan és ökológiailag fenntartható életmód érdekében, és tudjunk örülni azoknak a fiataloknak, akik ezt már elkötelezetten élik.

 

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Hozzászólások lezárva.