Hirdetések

  1. Ma kezdődik a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus. A Kongresszus eseményeiről a https://www.iec2020.hu/hu oldalon lehet tájékozódni, a programot kihelyeztük a Templom hirdetőtáblájára. Imádkozzunk azokért a hittanosokért is, köztük egyházközségünk hét fiataljáért, akik a mai napon lesznek elsőáldozók a NEK nyitómiséjén.

A Kongresszus jövő vasárnap ér véget. A Kongresszus zárómiséjére szervezett plébániai csoportunk háromnegyed 7-től fog gyülekezni a Templom előtt, ahonnan 7-kor fogunk indulni. Ugyanoda érkezünk vissza várhatóan délután 4-re. Az útiköltség 2500 Ft/fő, amit elegendő az induláskor befizetni. Az utazással kapcsolatos részletes tájékoztatót a sekrestyében lehet átvenni.

  1. Jövő héten indulnak a plébániai ifjúsági csoportok: keddenként 3-tól a Szent László fiúkör, péntekenként 3-tól a Szent Teréz lánykör, illetve este 6-tól a nagyifi. Vasárnaponként 9-től lesz a ministráns foglalkozás.
  2. A plébániai felnőttcsoportok is beindulnak jövő héttől. A felnőtt katekézis szerdán este fél 7-kor, a kezdő katekumen csoport pedig csütörtökön este fél 8-kor találkozik.
  3. Jövő szombaton reggel 9-kor lesz az elsőáldozásra készülő gyerekek második szentgyónása a Templomban.
  4. A Katolikus Karitász gyűjtést hirdet „Legyen öröm az iskolakezdés” címmel, amihez a Ceglédi Katolikus Karitász is csatlakozik. Ezzel az akcióval a helyi rászoruló családokat szeretnénk támogatni. Jó állapotú iskolatáskával, tolltartóval, ceruzákkal, füzetekkel lehet segíteni a gyűjtést, és minden olyan dologgal, ami az iskolakezdéshez szükséges. A felajánlásokat a Szent Anna oltárnál lehet elhelyezni szeptember 15-éig. Aki pénzadománnyal szeretné segíteni a Karitász tevékenységét, azok a Karitász perselybe helyezhetik el adományukat.
  5. Kedden Szent Márk, István és Menyhért, kassai vértanúkat, szerdán Szűz Mária születését (Kisboldogasszony) ünnepeljük.

———————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között

Hozzászólások lezárva.