1. Csütörtökön a Ceglédi Karitász buszos zarándoklatot szervez Zircre és Bodajkra. A csoport reggel 6-kor indul a Templom elől, és este 8 körül ér vissza. A részvételi díj 5000 forint, ami az útiköltséget fedezi; élelemről mindenki maga gondoskodik. Korlátozott számban még lehet jelentkezni a programra a sekrestyében.

A zarándoklat napján reggel 7-kor nem lesz szentmise a Templomban.

  1. Pénteken Szent István király, Magyarország fővédőszentjének főünnepe lesz. Szentmisét a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában reggel fél 9-kor, a Templomban délelőtt fél 10-kor és este 6-kor mutatunk be.
  2. Szombaton bérmálás lesz plébániánkon, amire mindenkit szeretettel várunk és hívunk. Délelőtt 10 órakor ünnepi szentmise keretében szolgáltatja ki a nagykorúság szentségét Marton Zsolt megyéspüspök a Templomban. Kérjük a ministránsokat, hogy jelenlétükkel és szolgálatukkal vegyenek részt az ünnepi eseményen.
  3. Csütörtökön Szent Bernát apátra, szombaton Szent X. Piusz pápára emlékezünk.
  4. Augusztus 28-án, szombaton este 7-kor orgona- és énekhangverseny lesz a Templomban Nagy István orgonaművész és Ecsedi Péter énekművész részvételével.
  5. A NEK Titkársága a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus programjaira, így a Ferenc pápa által celebrált zárómisére is, augusztus 29-ig várja a jelentkezést. A kitolódott határidő értelmében továbbra is lehet jelentkezni a pápai misére szervezett különbuszos utazásra.
  6. Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

—————————————————————————————

Hozzászólások lezárva.