1. Ma van a Nagyszülők és Idősek Világnapja, amit a családnak szentelt év közepén ünneplünk. „A Szentatya által választott téma, »Én veletek vagyok minden nap«, világosan kifejezi, hogy a világjárvány idején és a remélhetőleg elkövetkező jobb időkben minden egyházi közösség mindig együtt kíván lenni az idősekkel” (Lelkipásztori irányelvek), akiket az Egyház értékes tagjainak tekint.
  2. Hétfőn Szent Joakim és Szent Anna, a Boldogságos Szűz Mária szüleire, kedden Szent Charbel Makhlouf áldozópapra, csütörtökön Szent Mártára, szombaton pedig Loyolai Szent Ignácra emlékezünk.
  3. Augusztus 2-8. között Tiszaföldváron kerül megrendezésre az idei Tiszás nyári tábor, amire a 10 év fölöttiek jelentkezését várják a szervezők. További részleteket a templomi faliújságra kihelyezett plakátról lehet megtudni.
  4. Augusztus 14-én, szombaton a Szent Teréz lánykör bográcsozást szervez, amiről bővebben a Templom hirdetőtábláján található plakáton lehet olvasni.
  5. A NEK Titkársága a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus programjaira, így a Ferenc pápa által celebrált zárómisére is, augusztus 29-ig várja a jelentkezést. A kitolódott határidő értelmében továbbra is lehet jelentkezni a pápai misére szervezett különbuszos utazásra.

—————————————————————————————

Hivatali idő: hétfőtől csütörtökig 9-13 óra között, pénteken 13-17 óra között.

Hozzászólások lezárva.