1. A MKPK június 25-ei közleménye alapján immár a templomokban sem kötelező érvényűek azok a liturgikus korlátozások, amelyek kizárólag a járvány miatt léptek életbe. Ennek értelmében újra van lehetőség a gyóntatófülkék használatára is, így visszatérünk a vasárnapi misék alatti gyóntatás gyakorlatára. Emellett a hétköznapi misék után, szombatonként az este 6-os mise előtt f6-tól, illetve egyéni egyeztetés szerint is van lehetőség szentgyónást végezni.
  2. Csütörtökön Szent Mária Magdolnának, pénteken Szent Brigitta szerzetesnőnek, Európa társvédőszentjének ünnepe lesz. Szombaton Árpád-házi Boldog Kingára emlékezünk.
  3. Jövő vasárnap lesz a Nagyszülők és Idősek Világnapja, amit 2021. januárjában alapított meg Ferenc pápa.
  4. Augusztus 14-én, szombaton a Szent Teréz lánykör bográcsozást szervez, amiről bővebben a Templom hirdetőtáblájára kihelyezett plakáton lehet olvasni.
  5. A NEK Titkársága a szeptemberi Eucharisztikus Kongresszus programjaira, így a Ferenc pápa által celebrált zárómisére is, augusztus 29-ig várja a jelentkezést. A kitolódott határidő értelmében továbbra is van lehetőség jelentkezni a pápai misére szervezett külön buszos utazásra.

Hozzászólások lezárva.