1. A MKPK június 25-ei közleménye alapján immár a templomokban sem kötelező érvényűek azok a liturgikus korlátozások, amelyek kizárólag a járvány miatt léptek életbe. Ennek értelmében újra van lehetőség a gyóntatófülkék használatára is, így visszatérünk a vasárnapi misék alatti gyóntatás gyakorlatára. Emellett a hétköznapi misék után, szombatonként az este 6-os mise előtt f6-tól, illetve egyéni egyeztetés szerint is van lehetőség szentgyónást végezni.
  2. Csütörtökön Szent Bonaventura püspökre, pénteken a Kármelhegyi Boldogasszonyra, szombaton Szent Zoerárd András és Benedek remetékre emlékezünk.
  3. Augusztus 2-8. között Tiszaföldváron kerül megrendezésre az idei Tiszás nyári tábor, amire a 10 év fölöttiek jelentkezését várják a szervezők. További részletekről a templomi faliújságra kihelyezett plakáton lehet olvasni.
  4. Ma még lehet jelentkezni arra a buszos utazásra, amit a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus zárómiséjére szervezünk. A további részleteket a misézőhelyeink hirdetőtábláin kihelyezett lapokon lehet olvasni.

Hozzászólások lezárva.