Hirdetések

  1. Hirdetések
    1. Ma van anyák napja! Köszöntsük Égi Édesanyánkat és földi édesanyánkat, nagymamáinkat és dédnagymamáinkat!

    A fél 10-es misét élőben is közvetítjük a Mária Rádió facebook oldalán és Youtube csatornáján. Ez utóbbi a következő linken érhető el: https://www.youtube.com/channel/UCwZCJ4xlB4rORu6G2YZun3w. Aki feliratkozik erre a csatornára, automatikus értesítést kap az itt közvetített szentmisékről és más eseményekről.

    1. Hétfőn délután fél 5-kor nyugdíjas klub, este 6-kor Biblia kör. Szerdán este háromnegyed 8-kor jegyeskurzus.
    2. Május 7-e elsőpéntek. Reggel 7-kor és este 6-kor lesz szentmise a templomban. A nap folyamán az atyák meglátogatják a betegeket.
    3. Hétköznapokon a szentmisék után, szombatonként az előesti mise előtt fél 6-tól, ill. egyéni egyeztetés szerint folyamatos a gyónási lehetőség. A húsvéti időszakban még elvégezhetjük a „kötelező” szentgyónásunkat!
    4. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Fülöp és Jakab apostolokat ünnepeljük, kedden Szent Flórián vértanúra, pénteken Boldog Gizellára emlékezünk.
    5. Idősek missziója” címmel egy rövid kiadványt készítettünk azon idős, beteg testvéreink számára, akik szeretnének tudatosabban egyesülni Krisztus áldozatával, amit a lelkek üdvösségéért vállalt. A kiadványt a Tanítvány értesítő mellé helyeztük ki, szabadon elvihető.
    6. A helyi Karitász szeretné felmérni az egyházközség bizonyos szükségleteit és lehetőségeit. Emiatt kihelyeztünk egy dobozt a Templom hátsó részén, a könyvasztalra, amibe kéréseket és felajánlásokat tartalmazó üzeneteket lehet bedobni, a doboz mellett olvasható felajánlom-segítek, ill. keresek-kérek lapokon felsoroltak alapján.
    7. Május hónap a Szűzanyának szentelt hónap. Isten anyjával ápolt személyes, meghitt kapcsolat elmélyítése végett imádkozzuk el naponta a Loretói litániát. Szombatonként este háromnegyed 6-tól közösen végezzük a litániát.
    8. Imaapostolság májusi szándéka a pénzügyi világ felelőseiért: Imádkozzunk, hogy a pénzügyi szektor felelősei a kormányokkal együtt munkálkodjanak a pénzügyi szféra szabályozásán, és így megvédjék az állampolgárokat annak veszélyeitől.

Hozzászólások lezárva.