Hirdetések

  1. Püspök atya döntése alapján a mai naptól ismét a nép részvételével végezhetjük a szentmiséket. Továbbra is kötelező marad a maszkviselés, a kézbe áldozás, a kézfertőtlenítő használata és a távolságtartás. Az erről szóló püspöki rendelet teljes szövege megtalálható a plébánia honlapján.
  2. A vasárnap fél 10-es misét élőben is közvetítjük a Mária Rádió facebook oldalán és Youtube csatornáján. Ez utóbbira az alábbi linken lehet felcsatlakozni: https://www.youtube.com/watch?v=gmVskJ8n2a0
  3. A nyilvános misékkel együtt újraindulnak a csendes szentségimádási alkalmak is: keddenként a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában a délután 5 órai mise után, szerdánként a Templomban a reggel 7 órai misét követően.
  4. Szerdán este háromnegyed 8-kor jegyeskurzus, csütörtökön este fél 8-tól kezdő katekumen csoport.
  5. Pénteken este 6-kor ifjúsági misét tartunk a Templomban, amire szeretettel hívjuk a plébánia fiataljait, elsősorban a 13-25 éves korosztályt. A szentmisét élőben is közvetítjük a Mária Rádió Facebook oldalán és Youtube csatornáján.
  6. A nyilvános istentisztelet visszaállítása miatt újra a Templom sekrestyéjében lehet átvenni az Új Ember és a Keresztény élet hetilapok aktuális számát.
  7. A helyi Karitász szeretné felmérni az egyházközség bizonyos szükségleteit és lehetőségeit. Emiatt kihelyeztünk egy dobozt a Templom hátsó részén, a könyvasztal közelébe, amibe kéréseket és felajánlásokat tartalmazó üzeneteket lehet bedobni, a doboz mellett olvasható felajánlom-segítek, ill. keresek-kérek lapokon felsoroltak alapján.
  8. A reggeli szentmisék után, szombatonként az előesti mise előtt fél 6-tól, ill. egyéni egyeztetés szerint folyamatos a gyónási lehetőség. A húsvéti időszakban még elvégezhetjük a „kötelező” szentgyónásunkat!

Hozzászólások lezárva.