Hirdetések

  1. Szerdánként este 6-tól jegyeskurzus indul a plébánián, amire azok jelentkezését várjuk, akik idén szeretnének szentségi házasságot kötni.
  2. Szerda, február 17-e hamvazószerda, ami a nagyböjt kezdete. Reggel 7-kor, 8-kor (iskolamise) és este 6-kor lesz szentmise a templomban. Csak ezen a napon végezzük a hamvazás szertartását, tehát a vasárnapi miséken nem lehet hamvazkodni.

Hamvazószerda szigorú böjti nap, ami hústilalmat jelent, illetve legfeljebb háromszori étkezést egyszeri jóllakással. A hústilalom nemcsak a szigorú böjti napokon, hanem nagyböjt minden péntekén érvényben van.

  1. Rendszeres, csendes szentségimádást indítottunk szerdánként a templomban. Az Oltáriszentséget a reggeli mise után helyezzük ki kb fél órára. Folytatjuk emellett a csendes szentségimádást keddenként a Magyarok Nagyasszonya Kápolnában a délután 5 órai mise után a szokásos rendben.
  2. Pénteken, február 19-én este 6-kor ifjúsági misét tartunk a templomban, amire szeretettel hívjuk a plébánia fiataljait, elsősorban a 13- 25 éves korosztályt. A szentmisét élőben közvetítjük a Mária Rádió Facebook oldalán.
  3. Gyónási lehetőséget biztosítunk nagyböjtben minden szombaton a mise előtt este fél 6-tól a Templomban.

Hozzászólások lezárva.