Hirdetések

  1. Az adventi időben minden hétköznap reggel háromnegyed 7-kor roráte misét tartunk a templomban, amire mindenkit szeretettel várunk!
  2. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Keresztes Szent János egyháztanítóra, kedden Brenner János vértanúra emlékezünk.
  3. Pénteken, december 18-án este 6-kor ifjúsági misét tartunk a templomban, amire szeretettel hívjuk a a plébánia fiataljait, elsősorban a 13- 25 éves korosztályt. A szentmisét élőben közvetítjük a Mária Rádió Facebook oldalán.
  4. Advent vasárnapjain karácsonyi ajándékvásárt tartunk a Szent Anna oltárnál elhelyezett tárgyakból a Ceglédi Karitász javára. Ide várjuk azoknak az adományát is, akik támogatni kívánják a helyi Karitász munkáját a rászorulók közt. Egyúttal jelezzük, hogy a kihelyezett játékok ellenszolgáltatás nélkül elvihetőek.
  5. Amennyiben a környezetünkben tudunk olyan idős és beteg testvérekről, akik nem tudnak templomba járni, de szeretnék a szentségeket magukhoz venni az ünnepek közeledtével, jelezzük azt a sekrestyében vagy az irodában. Legyünk ezáltal is Krisztus apostolai!
  6. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg a hátralévő hetekben a plébánia irodájában. Az összeget utalni is lehet a 10103812-08250137-00000000-as bankszámlára, feltüntetve a plébánia nevét (Ceglédi Római Katolikus Plébánia).
  7. A plébániai iroda hétfőtől csütörtökig délelőtt 9-től délután 1 óráig, pénteken délután 1-től 5 óráig tart nyitva.

Hozzászólások lezárva.