Hirdetések

  1. Az adventi időben minden hétköznap reggel háromnegyed 7-kor roráte misét tartunk a templomban, amire mindenkit szeretettel várunk!
  2. Liturgikus ünnepek a héten: hétfőn Szent Ambrus püspökre emlékezünk, kedden a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatását ünnepeljük. Szombaton lesz a Guadalupei Szűz Mária emléknapja.
  3. Advent vasárnapjain karácsonyi ajándékvásárt tartunk a Szent Anna oltárnál elhelyezett tárgyakból a Ceglédi Karitász javára. Ide várjuk azok adományát is, aki támogatni kívánják a helyi Karitász munkáját a rászorulók közt. Egyúttal jelezzük, hogy a kihelyezett játékok ellenszolgáltatás nélkül elvihetőek.
  4. A Váci Egyházmegye Kórházlelkészsége imaönkéntesek jelentkezését várja, akik vállalják, hogy hetente elimádkoznak egy rózsafüzért egy adott kórház egy osztályának betegeiért és dolgozóiért! Jelentkezés e-mailben a iroda@korhazlelkesz.hu címre. Bővebb információ a faliújságon kihelyezett plakáton található.
  5. Kérjük, hogy akik még nem fizették be az egyházi hozzájárulásukat az idei évre, tegyék meg a hátralévő hetekben a plébánia irodájában.

Hozzászólások lezárva.