Hirdetések

  1. Ma van a missziók vasárnapja. Ezen a napon a gyűjtést a missziók javára tartjuk. Erre a napra szervezi meg a Szükséget Szenvedő Egyház segélyszervezet az „Egymillió gyermek imádkozza a rózsafüzért” az egységért és a békéért kezdeményezést. Ferenc pápa így nyilatkozott erről: „Bátorítom ezt a szép eseményt, amely bevonja a gyermekeket a világ minden tájáról; különösen a világjárvány okozta kritikus helyzetben élőkért fognak imádkozni.”
  2. Szerdán Boldog IV. Károly királyra, csütörtökön Szent II. János Pálra, pénteken Kapisztrán Szent Jánosra emlékezünk.
  3. Október 23-án, pénteken este 6 órakor ifjúsági misét tartunk, amire hívjuk szeretettel a plébánia fiataljait, elsősorban a 13-25 éves korosztályt.
  4. Október 24-én, szombaton kerül megrendezésre a Tiszamenti Ifjúsági Találkozó Szolnokon. Részletes információ a faliújságon olvasható.
  5. Október a rózsafüzér hónapja, ezért a szombat esti szentmisék előtt fél 6-tól közösen imádkozzuk a rózsafüzért. Köszöntsük, és kérjük együtt a Szűzanya közbenjárását nemzetünkért és egyházközségünkért.
  6. Akik új síremlék megáldását kérik, jelentkezzenek a sekrestyében vagy a plébániai irodában. A sírszentelésekre november 1-jén, vasárnap délután 2 órakor kerül sor.

Hozzászólások lezárva.