Hirdetések
1. Kedden Szent Mihály, Gábor és Rafael főangyalokat ünnepeljük, szerdán Szent Jeromosra, csütörtökön Lisieux-i Szent Terézre, pénteken pedig a Szent Őrzőangyalokra emlékezünk.
2. A héten elsőpéntek alkalmából a templomban reggel 7-kor és este 6-kor lesz a szentmise. A nap folyamán az atyák meglátogatják a betegeket.
3. Ferenc pápa rendelkezése értelmében a hagyományosan Szent Péter és Pál főapostolok ünnepéhez kapcsolódó ún. péterfillér gyűjtésre, 2020-ban a járványhelyzet miatt jövő vasárnap, október 4-én kerül sor. Ugyanezen a napon terménybetakarítási hálaadást tartunk.
4. Mivel az elmúlt hónapokban a járványhelyzet miatt ellehetetlenült a jelöltek szentségi felkészítése, ezért az őszre tervezett elsőáldozást jövőre halasztjuk. Az elsőáldozásra készülők felkészítés októbertől újra indul: hétfőn 6. órában a 3. osztályosok, csütörtökön 13:15-től a 2. osztályosok, pénteken pedig 6. órában a 4. osztályosok találkoznak a Szent Kereszt Iskolában. Vasárnap a fél 10-es mise után azok számára tartunk felkészítést a plébánián, akik nem a Szent Kereszt Iskola tanulói.

Hozzászólások lezárva.