Hirdetések

  1. „A Váci Egyházmegye Pest megyei területein semmilyen nyilvános szentmise megtartását nem engedélyezem, de a helyben, élőben közvetített, vagy máshonnan, élőben közvetített szentmisébe való bekapcsolódás után, vagy ha ez sem lehetséges, az aznapi szentmise szövegeinek (pl.: az Adoremusból) elimádkozását követően a plébános által meghatározott időpontban (vagy időtartamban), kizárólag a 65 év alatti hívek áldozhatnak. Az áldoztatásnál is lehetőleg kerüljük a tömeges jelenlétet, tartsuk meg a 2 méter távolságot, és a higiénés előírásokat.” (Módosított püspöki rendelkezés járvány helyzetben c. rendelkezésből vett idézet)
  2. Május 10-én, vasárnap 10:30-10:45 között lesz áldoztatás a 65 év alatti híveknek  a plébániatemplomban.
  3. Hétköznap reggelenként 7 órakor a 65 év alattiak számára szentmise lesz a plébániatemplomban.
  4. Gyóntatás lehetséges, de nem gyóntatószékben, hanem a plébánián, a 2 m távolság megtartásával, egy előre, telefonon (+36 53 311 144) egyeztetett időpontban.
  5. Keresztelés, amennyiben a kiszolgáltatása szükséges, úgy történjen szűk körben (= szülők és keresztszülők jelenléte), betartva a higiéniai előírásokat.
  6. Háznál betegellátás csak halálveszély esetében megengedett.” (Módosított püspöki rendelkezés járvány helyzetben c. rendelkezésből vett idézet)
  7. Május a Szűzanya hónapja. Otthon, családonként végezzük a lorettói litániát!
  8. Ma van az édesanyák napja. Adjunk hálát égi és földi édesanyánkért, és imádkozzunk értük!

Hozzászólások lezárva.