Közösségi alkalmaink a héten

Hétfő:             15:30 Nyugdíjas klub

17:00 Biblia óra

Kedd:             15:00 Szent László fiúkör

Szerda:            18:30 Felnőtt katekézis

Péntek:            15:00 Szent Teréz lánykör

18:00 Gimnazista-egyetemista ifjúsági csoport

Szombat:         9:30 Ministráns foglalkozás

Hirdetések

  1. Az adventi időben tartós élelmiszert gyűjtünk rászoruló családoknak karácsonyra. Az adományokat december 22-éig helyezhetik el a Szent Anna oltárnál.
  2. Az adventi időben minden hétköznap reggel fél 7-kor roráte misét tartunk a templomban, utána pedig szeretetvendégséget, agapét a közösségi házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. Karácsony közeledtével különösképpen is nézzünk szét azon beteg és idős testvéreink között, akik nem tudnak templomba járni, de örömmel vennék, ha az ünnepekig meglátogatná őket egy atya. Amennyiben van ilyen ismerősünk, jelezzük azt a sekrestyében vagy az irodában, hogy ezáltal ők is a szentségek vételével készülhessenek karácsonyra.
  4. Gyónási lehetőséget biztosítunk a most vasárnap esti mise előtt fél 6-tól, jövő vasárnap, december 22-én pedig este 5 órától.
  5. December 23-án, hétfőn meglátogatjuk a betegeket.
  6. Zarándoklat indul a Szentföldre februárban Kiszel Mihály atya lelki vezetésével. A zarándoklatra nála lehet jelentkezni, (+36 30 905 4230). További részletekről templomunk hirdetőtábláján olvashatnak.

Hozzászólások lezárva.