Közösségi alkalmaink a héten

Hétfő:             17:30 Csemő felnőtt katekézis, 19:00 Fiatal házasok

Kedd:             15:00 Szent László fiúkör,

18:00 Haladó katekumenek, 19:00 Igekör

Szerda:            18:30 Felnőtt katekézis

Csütörtök:       19:30 Kezdő katekumenek

Péntek:            15:00 Szent Teréz lánykör

18:00 Gimnazista-egyetemista ifjúsági csoport

Szombat:         15:00 Ministráns foglalkozás

Hirdetések

  1. Az adventi időben tartós élelmiszer gyűjtünk rászoruló családoknak karácsonyra. Az adományokat december 22-éig helyezhetik el a Szent Anna oltárnál.
  2. Az adventi időben minden hétköznap reggel fél 7-kor roráte misét tartunk a templomban, utána pedig szeretetvendégséget, agapét a közösségi házban. Mindenkit szeretettel várunk!
  3. A Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Fogantatásának az ünnepét december 9-én, hétfőn tartjuk, tekintettel arra, hogy december 8-a idén vasárnapra esik.
  4. Karácsony közeledtével különösképpen is nézzünk szét azon beteg és idős testvéreink között, akik nem tudnak templomba járni, de örömmel vennék, ha az ünnepekig meglátogatná őket egy atya. Amennyiben van ilyen ismerősünk, jelezzük azt a sekrestyében vagy az irodában, hogy ezáltal ők is a szentségek vételével készülhessenek karácsonyra.
  5. Akik szeretnének szentgyónást végezni, adventi időben a vasárnap esti mise előtt fél 6-tól is biztosítunk erre lehetőséget.
  6. Zarándoklat indul a Szentföldre februárban Kiszel Mihály atya lelki vezetésével. A zarándoklatra nála lehet jelentkezni. További részletekről templomunk hirdetőtábláján olvashatnak.

Hozzászólások lezárva.