Közösségi alkalmaink a héten

Hétfő              15.00 Szent László fiúkör

Csütörtök        19.30 Kezdő katekumen

Péntek             14.45 Szent Teréz lánykör

18.00 Gimnazista ifjúsági csoport

Egyetemista csoport

Hirdetések

 

  1. A jövő heti ökumenikus imahét alkalmaira (részletezve a belső oldalon) szeretettel hívunk mindenkit. Hogy minél többen el tudjanak jönni a közös imádságokra, hétfőn elmarad a bibliaóra, kedden elmarad a haladó katekumenek csoportja (az igekör meg lesz tartva), szerdán elmarad a felnőtt katekézis.
  2. Hétfőn a katolikus iskola ebédlőjében mi leszünk a házigazdák, ezért kérjük azokat a testvéreinket, akik egy-egy tálca sós vagy édes süteményt tudnak hozni, tegyék meg ezt, hogy ezzel megvendégelhessük az agapén ottmaradó testvéreket.
  3. Hirdetjük a testvéreknek, hogy január 30-án szerda este 19:45-kor kezdődik a jegyes kurzus a plébánián. Jelezzük ismerőseinknek, akik az idén házasodnának, hogy jöjjenek és vegyenek részt a közös felkészítésben, mert szentségi házasságot csak így köthetnek. Ezek az alkalmak minden szerdán este azonos időben lesznek a plébánián.
  4. Tamás atya távozásával a vasárnapi gyóntatások nehézkessé váltak, mivel csak a reggel fél 8-as misén lesz gyóntatás. Ezért a vasárnap esti szentmisék előtt fél 6-tól lehet a templomban a bűnbánat szentségéhez járulni.
  5. Hétfőn Szent Ágnes vértanú, csütörtökön Szalézi Szent Ferenc püspök, pénteken pedig Szent Pál megtérésének ünnepe lesz.

 

Hozzászólások lezárva.