Közösségi alkalmaink a héten
Péntek 14.45 Szent Teréz lány-kör (5-8. osztály)
18.00 Gimnazista és egyetemista ifjúsági csoport
Szombat 9.30 Ministránsfoglalkozás (kéthetente lesz)
Hirdetések
1. A héten elsőpéntek lesz, reggel 7 és este 18 órakor lesznek szentmisék a templomban. Ezen a héten meglátogatjuk betegeinket!
2. Szeptember 14-én 15.30tól lesz a harmadik éve elsőáldozásra készülő gyerekek második szentgyónása. Akiknek ez az időpont nem jó, azok számára szombaton 9 órától lesz még lehetőségük, de mindenképpen jelezzék a hitoktatók felé, mikor jönnek.
3. Szeptember 16-án lesz templomunk búcsúja, Szent Kereszt felmagasztalásának az ünnepe.
4. A plébánia különféle csoportjai majd csak a második héten indulnak, amelyekről majd a jövő héten lesznek hirdetéseink. A kezdő katekumen idén is indul, az első alkalom szeptember 13-a csütörtök este 19.30 a plébánián. Ide azokat a felnőtteket várjuk, akik szeretnének a keresztség, vagy az Eucharisztia szentségére felkészülni, illetve akik talán már bérmálkoztak, de hitüket szeretnék egységben látni és elmélyíteni. Ismerőseink között nézzünk szét!
5. Előre jelezzük, hogy a felsős fiúkör hétfőn 15 órától; a felsős leánykör pénteken 14.45 órától; a gimnazisták és egyetemisták csoportjai párhuzamosan pénteken 18 órától; a ministránsfoglalkozás kéthetente szombaton fél10től lesznek. Kérjük a szülőket, hogy eszerint alakítsák gyermekeik külön óráit, hiszen a keresztény közösséghez való tartozás elengedhetetlen a lelki növekedésükhöz, valamint Isten országának építéséhez. Érezzük át ebben is keresztény szülői felelősségünket.

Hozzászólások lezárva.